Zevenbergen, mei 2016

Verkoop deelgebied 1

Binnenkort gaat de laatste fase van deelgebied 1 in de verkoop. Deze fase omvat 10 woningen aan de Amazoniet aan de noordrand van de wijk. Ze kijken uit over het parkachtige groen tussen de bestaande wijk Bosselaar en Bosselaar Zuid. Het gaat om verschillende typen tweekappers en vrijstaande woningen. Iedere woning heeft zijn eigen charme en sfeer.
Op dit moment zijn er nog enkele woningen in de overige fases te koop. Een gedeelte hiervan is inmiddels in aanbouw of gaat binnenkort in aanbouw. Bent u benieuwd naar het beschikbare aanbod? Informeer dan bij de makelaar of kom naar de infodag.

Nieuwe kansen in deelgebied 2

In deelgebied 2 komen er nieuwe kansen en mogelijkheden. Dit deel van de wijk is in ontwikkeling met weer een gevarieerd aanbod aan woningen. Dus houd de site, Facebookpagina en/of deze nieuwsbrief in de gaten. Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wie weet ontdekt u snel uw droomwoning.

Woningtype B4 gerealiseerd en ingericht

Trotse bewoners van woningtype B4 hebben hun woning beschikbaar gesteld voor prachtige opnames. Neem door de foto's te bekijken een kijkje in deze woning en laat u verrassen door de ruimtelijke inrichting, indeling en mogelijkheden van dit woningtype. Wilt u ook in zo'n prachtige woning wonen? Op dit moment zijn er nog 2 woningen van woningtype B4 beschikbaar (in aanbouw)! Ook zijn er binnenkort weer workshops van Schoone WOONwensen, dit is exclusief voor kopers en bewoners van Bosselaar Zuid. De workshop geeft meer inzicht en grip bij de inrichting en styling van uw woning. U krijgt verrassende inzichten én nieuwe idee├źn waar u misschien zelf nog niet eerder aan gedacht had.


De volgende infodag is op zaterdag 28 mei a.s. van 11.00 tot 13.00u in het infocentrum in Bosselaar Zuid. Laat u onder het genot van een kopje koffie informeren over alle mogelijkheden in deze mooie nieuwbouwwijk.

Zelf uw eigen droomhuis bouwen?

Er zijn in deelgebied 1 nog een aantal zelfbouwkavels beschikbaar waarop u uw eigen droomwoning kunt realiseren. Het zijn ruime percelen met een gunstige ligging en veel bouwmogelijkheden. Laat u informeren tijdens de infodag.


Vorderingen bouw

De wijk krijgt meer en meer vorm! De contouren van de woningen in bouwfase 4a en 4b zijn alweer zichtbaar, bouwfase 4c start begin juli én de voorbereidingen van fase 5 zijn in volle gang. Bouwfase 3 is kort geleden opgeleverd en de nieuwe bewoners hebben hun intrek genomen. Op korte termijn zal bij deze woningen gestart worden met de aanleg van trottoirs, groenvakken en parkeervakken.


Brabantse Waard wordt Woonkwartier

Woonkwartier is de nieuwe woningcorporatie die is ontstaan uit de fusie van Bernardus Wonen, Woningstichting Dinteloord en Brabantse Waard.


Volg ons op Facebook

Op onze Facebookpagina vindt u alle nieuwe ontwikkelingen, foto's en nieuws over Bosselaar Zuid. Graag tot daar!

volg ons op facebook
logo Bon makelaardijlogo Q makelaars
 

Bosselaar Zuid B.V. • Postbus 399 • 5680 AJ Best • www.bosselaarzuid.nl