Zevenbergen, juni 2016

Verkoop deelgebied 1

Binnenkort gaat de laatste verkoopfase van deelgebied 1 in de verkoop. Deze fase omvat 10 woningen aan de Amazoniet aan de noordrand van de wijk. Ze kijken uit over het parkachtige groen tussen de bestaande wijk Bosselaar en Bosselaar Zuid. Het betreft verschillende types tweekappers en vrijstaande woningen. Iedere woning heeft zijn eigen charme en sfeer.

Laatste woningen deelgebied 1

Op dit moment zijn er nog enkele woningen in deelgebied 1 te koop. Een gedeelte hiervan is inmiddels in aanbouw of gaat binnenkort in aanbouw. De laatste weken zijn er veel woningen verkocht. Van een aantal woningtypen zoals waterwoning type E en rijwoning type A2, is nog maar één woning beschikbaar.

Nieuwe kansen in deelgebied 2

In deelgebied 2 komen er nieuwe kansen en mogelijkheden. Er komt weer een gevarieerd aanbod aan woningen. De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang en er is een start gemaakt met het aanbrengen van de voorbelasting in dit gebied 2.
Op zaterdag 2 juli tussen 11:00 en 13:00 uur vindt een Infodag plaats in het Infocentrum van de wijk. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Bosselaar Zuid u te bieden heeft of heeft u interesse in een woning? Laat u informeren over de mogelijkheden, beschikbare woningen of het zelf bouwen. De makelaar, vastgoedontwikkelaar en aannemer vertellen u graag meer tijdens deze Infodag.

Vorderingen bouw

Op de foto's ziet u de vorderingen van de bouw van de woningtypes: A3, B5, C4/C1, B4.

Veel enthousiasme bij workshop stijlvol Interieur

Op 14 juni vond een exclusieve Schoone WOONwensen workshop plaats voor kopers van de woningen in Bosselaar Zuid. Tijdens de gezellige informele avond kregen de aanwezigen diverse bruikbare tips voor een smaakvol interieur, onder het genot van een drankje en tapas. De twaalf deelnemende families hebben inspiratie op kunnen doen over het realiseren van hun woonwensen.

Alvast op zoek naar inspiratie?
Bekijk het blog van Schoone WOONwensen

Volg ons op Facebook

Op onze Facebookpagina vindt u alle nieuwe ontwikkelingen, foto's en nieuws over Bosselaar Zuid. Graag tot daar!

volg ons op facebook
logo Bon makelaardijlogo Q makelaars
 

Bosselaar Zuid B.V. • Postbus 399 • 5680 AJ Best • www.bosselaarzuid.nl