Zevenbergen, december 2016

Verkoop fase 6 is gestart

De verkoop van fase 6 is gestart! Dit is de laatste fase van deelgebied 1 en bestaat uit 10 woningen op een prachtige locatie in Bosselaar Zuid. Informeer bij één van de makelaars naar de beschikbaarheid van de diverse woningtypen.

Vorderingen bouw

Kort geleden is gestart met de bouw van fase 5. Op 2 december jl. werd hier met de kopers het glas op geheven. De heipalen van betreffende 18 woningen zijn aangebracht. Bouwfase 4a is inmiddels afgerond en de woningen zijn opgeleverd. Van deze fase is nog één fraaie tweekapper (type B4) te koop. Van bouwfase 4b zijn geen woningen meer te koop. De bouw bevindt zich in de eindfase. Van de 22 woningen zijn 14 rijwoningen in december opgeleverd. De realisatie van bouwfase 4c is in volle gang. Een deel van de woningen ligt aan het water. Één van deze vrijstaand-geschakelde woningen (type E) is nog beschikbaar.

Zelfbouw

Reeds zeven zelfbouwers kozen ervoor om zelf een woning te bouwen in Bosselaar Zuid. Zou u dat ook willen doen? Dat kan, er is nog een klein aantal kavels beschikbaar voor zelfbouw.

Deelgebied 2

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van deelgebied 2. Dat geldt voor de plannen voor zowel de infrastructuur als voor de te bouwen woningen. De ontwerpen van de nieuwe woningen zien er weer veelbelovend uit. Over de nieuwe plannen volgt in 2017 meer. Houdt daarom goed de nieuwsbrieven, website en/of Facebookpagina van Bosselaar Zuid in de gaten.

Fijne kerstdagen & een gelukkig 2017

Het team van Bosselaar Zuid wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2017.

Heeft u tussen 26 december en 8 januari vragen over Bosselaar Zuid? De makelaars zijn bereikbaar via 0168 33 58 55 of 0165 70 05 30.

Volg ons op Facebook

Op onze Facebookpagina vindt u alle nieuwe ontwikkelingen, foto's en nieuws over Bosselaar Zuid. Graag tot daar!

volg ons op facebook
logo Bon makelaardijlogo Q makelaars
 

Bosselaar Zuid B.V. • Postbus 399 • 5680 AJ Best • www.bosselaarzuid.nl